Domaniç Hayme Ana MYO’dan Öğrenciler İçin Tanışma Partisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana MYO, oryantasyon programı kapsamında öğrencilere okul kampüsünde gözleme ikramlı tanışma partisi düzenledi.

Etkinlik ile ilgili bir MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sezayi Özten şu açıklamayı yaptı: “2022-2023 Eğitim öğretim döneminde öğrencilere yönelik oryantasyon programı kapsamında düzenlediğimiz Domaniç’i tanıtma etkinliği ardından okulumuz kampüsünde yine oryantasyon kapsamında gözleme ikramlı eğlence düzenledik. Kampüs bahçemizde Okulumuz MYO derneğinin katkılarıyla ve Domaniç Belediyesinden sağlanan çadırlar altında kurulan gözleme saçlarında Domaniç’li hanım gönüllüler, pişirdikleri gözlemeleri sıcak sıcak öğrencilere ikram ettiler. Gecede öğrenciler müzikli eğlence ile birlikte eğlendiler. Bu etkinlikte katkılarından dolayı okulumuz derneğine, gözlemelerimizi hiçbir karşılık beklemeden yapan gönüllü hanım kardeşlerimize ve Domaniç Belediyesi Başkanı Sahvet Ertürk ve personeline teşekkür ederiz. Domaniç Hayme Ana MYO, iyi bir eğitimin yanında her zaman öğrencilerine aile hissi vermiştir. Öğrencilerimiz, eğitim süreçleri boyunca bu aile sıcaklığını hem okulumuzda hem de Domaniç’te yaşayacaklardır. Bu tür etkinlikler öğrencilerimizi hem birbirleriyle hem de okulumuz ile sımsıcak bağlarla birbirine bağlamaktadır. Bu sımsıcak aile ortamının oluşmasında katkı sağlayan ve destek veren herkese, akademisyenlerimize ve idari personelimize teşekkürü bir borç bilirim.”

MYO Kampüsünde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, müziklerle eğlendiler. Öğrenciler, etkinlikten son derece memnun kaldıklarını belirterek, okul idaresine ve bu gecede emeği geçen ve ikramlar yapanlara teşekkür ettiler.

 

 

Son Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2022, Çarşamba