Öğrenciler, Dirilişin Başkenti Domaniç’i Anlattılar

DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO Sosyal Güvenlik bölümü 1.sınıf öğrencileri kuruluş ve dirilişin başkenti Domaniç’i tanıttılar.

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı müfredatında yer alan Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim üyesi Doç.Dr.Filiz YÜKSEL danışmanlığında yürütülen sosyal sorumluluk projesi, Domaniç’in tarihi zenginlikleri konusunda Domaniç Hayme Ana MYO öğrencilerini bilgilendirmek amacıyla, Sosyal Güvenlik Bölümü öğrencilerinden Hüseyin Orakçı, Enes Şahin, Hamit Polat ve Mazlum Demirel tarafından hayata geçirildi.

Diriliş Şehri Domaniç adı altında ve Dirilişin Başkenti Domaniç sloganıyla Domaniç Tarihi ve Kültürel zenginlikleri konusunda yaptıkları araştırmaları DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO Konferans Salonunda öğrencilerle paylaşarak, özellikle Mızık Çamı, Sarıkız Efsanesi, Domaniç Tarihi Hayme Ana Türbesi gibi Domaniç’in tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri konusunda bilgilendirmede bulundular.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2022, Pazar