Domaniç Hayme Ana Myo Öğrencilerinden Engelsiz Yaşam İçin Farkındalık Etkinliği

DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO Sosyal Güvenlik bölümü 1.sınıf öğrencileri engelsiz yaşam için farkındalık etkinliği gerçekleştirdiler.

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı müfredatında yer alan Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim üyesi Doç.Dr.Filiz YÜKSEL danışmanlığında yürütülen,  okul öğrencilerinden Rojbin Yılmaz, Nisanur Kurt, Tuğba Bulut, Kevser Ergin, Fatmanur Yudar’dan oluşan “Engel tanımayanlar” proje grubu görev aldı.

“Engel Olma Farkında Ol” sloganı ile yürütülen proje kapsamında, proje ekibini oluşturan öğrenciler Özel Tavşanlı Yunus Emre Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulundular. Kurum müdürü Abdullah SARIBAŞ ve kurum öğretmenleri tarafından memnuniyetle karşılanan öğrenciler, özel eğitime ihtiyaç duyan öğrenciler ile sohbet edip, oyunlar oynadı, boyama etkinliği düzenlediler.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2022, Pazar