Domaniç Hayme Ana MYO’da Trafik ve İlk Yardım Semineri Düzenlendi

DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO Sosyal Güvenlik bölümü 1.sınıf öğrencileri trafikte uyulması gereken kurallar, emniyet kemeri kullanımı ve ilk yardım konusunda seminer organize ettiler.

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı müfredatında yer alan Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim üyesi Doç.Dr.Filiz YÜKSEL danışmanlığında yürütülen sosyal sorumluluk projesi, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencilerini trafikte uyulması gereken kurallar, emniyet kemeri kullanımı ve ilk yardım konusunda bilinçlendirmek amacıyla Kırmızı Işık proje grubunu oluşturan Feride Nur Öz, Nilay Sakarya, Ozan Şahan, Tunahan Can tarafından hayata geçirildi.

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından birisi olan “Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam” amacıyla ilişkilendirilen, “Kemeriniz Kaskonuzdur” sloganıyla yürütülen Domaniç Kaymakamlığı, Domaniç İlçe Hastanesi ve Domaniç İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirilen projede Polis Memuru İsmail Bayrak trafikte dikkat edilmesi konusunda bilgi aktarırken, Eğitim Hemşiresi Cansu Yücel ilk yardımda dikkat edilmesi gereken konular hakkında öğrencileri bilgilendirdi.

Eğitim sonunda proje ekip lideri Feride Nur Öz ve proje danışmanı Doç.Dr.Filiz Yüksel, başta Domaniç Kaymakamı Sayın Muhammed Enes İpek’e olmak üzere, Domaniç Hastanesi Başhekimi Hatice Koca Gelen, Eğitim Hemşiresi Cansu Yücel, ATT Aykut Gelen ve Polis Memuru İsmail Bayrak’a teşekkür ederek, çok faydalı bir eğitim olduğunu dile getirdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, Cuma