Kuruluşun Topraklarından Kurtuluşun Topraklarına

Üniversitemiz Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencileri  Zafer Bayramı’nın 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde Domaniç Hayme Ana Bilim, Kültür ve Sanat Topluluğu’nun organizasyonuyla, Öğr.Gör. Esra Uyar ve MYO sekreteri Ali Gezer’in nezaretinde gerçekleştirilen etkinlikle tarihi, kültürel mekanlar ile Zafer Anıtı ve şehitliklere gezi düzenlendiler.

Dumlupınar İlçesine düzenlenen gezi kapsamında Domaniç Hayme Ana MYO öğrencileri,  Kaymakam Buğra Karadağ ve Belediye Başkanı  Şemsettin Akağaç’ı da ziyaret ettiler. Kaymakam Karadağ ve Belediye Başkanı Akağaç, öğrencilerin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ziyaret konusunda bilgi veren Öğr.Gör. Esra Uyar, Kuruluşun ilçesi Domaniç’ten Kurtuluşun toprakları Dumlupınar’a öğrencilere milli benlik kazandırma, vatan, bayrak ve tarih şuuru verme gayesiyle topluluk tarafından gezinin düzenlendiğini belirtti.

Ziyaret sonrası Zafer Bayramı’nın 100.yıl etkinlikleri çerçevesinde Altıntaş Kaymakamlığını görevlendirdiği rehber eşliğinde Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti, Altıntaş ilçesi Dumlupınar Şehitliği, Zafer Tepe Çalköy Zafer Anıtı, Şehit Mehmet Sancaktar Anıtı, 30 Ağustos Zafer Alanı, Mustafa Kemal Atatürk'ün Yıldırım Kemal İstasyonu, Dumlupınar Zafer Anıtına ziyaret ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2022, Pazar