Domaniç Hayme Ana MYO Öğrencileri Tarafından Rengarenk Umutlar Grubu Etkinliği

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı müfredatında yer alan Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim üyesi Doç.Dr.Filiz YÜKSEL danışmanlığında yürütülen sosyal sorumluluk projesi, Domaniç Devlet Ana Anaokulu’nda Rengarenk Umutlar proje grubunu oluşturan Rümeysa Biler, Sıla Kama, Nazar Akkuzu ve Ayşe Kaya tarafından hayata geçirildi.

BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından birisi olan “Sağlıklı ve Kaliteli Yaşam” ve “Nitelikli Eğitim” amaçlarıyla ilişkilendirilen, “Minik Ellerle Eğlen ve Temizlen” sloganıyla yürütülen Domaniç Devlet Ana Anaokulu, Domaniç İlçe Hastanesi ve Domaniç Belediye Başkanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen projede Domaniç Devlet Ana Anaokulu öğrencileri ile birlikte duvar boyama etkinliği gerçekleştirildi. Ardından, yüz boyama etkinliği yapılırken Domaniç İlçe Hastanesi Eğitim Hemşiresi Cansu Yücel miniklere el yıkama ve hijyen konusunda bilgi verdi.

Eğitim sonunda Rengarenk Umutlar proje ekibi ve proje danışmanı Doç.Dr.Filiz Yüksel, Domaniç Devlet Ana Anaokulu Müdürlüğü, Domaniç Belediye Başkanlığı, Domaniç İlçe Hastanesi Başhekimliği olmak üzere, Domaniç Devlet Ana Anaokulu Müdürü Mehmet Arif Kara, Domaniç Devlet Ana Anaokulu öğretmenleri Hatice Yıldız, Tuğçe Şahin, Arzu Karaarslan, Muhammet Gürbüz’e ve Eğitim Hemşiresi Cansu Yücel’e işbirliği içinde faydalı bir etkinlik gerçekleştirildiği için teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2022, Cuma