Domaniç Hayme Ana Myo’da Tehlikeli Madde Ve Güvenliğinin Önemi Konferansı Verildi

DOMANİÇ HAYME ANA MYO’DA TEHLİKELİ MADDE VE GÜVENLİĞİNİN ÖNEMİ KONFERANSI VERİLDİ

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleşen konferansta, “Tehlikeli Madde ve Güvenliğinin Önemi” anlatıldı.

Domaniç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu’nun izlediği konferansta Tehlikeli Madde ve Güvenlik Danışmanı Eğitmeni Simge Kaya, Lojistik alanında tehlikeli madde taşıma mevzuatı, tehlikeli madde taşımacılığında güvenliğin önemi, alınması gereken önlemler, tehlikeli madde taşınmasında uyulması gereken standartlar, tehlikeli madde taşımacılığında güvenlik açısından paydaşların sorumlulukları, güvenli tehlikeli madde taşımada kullanılacak araçlar ve tehlikeli maddeler ile ilgili işaretler konusunda ayrıntılı bilgiler verdi.

                Öğrenciler ve akademisyenler tarafından ilgiyle izlenen konferans sonunda Kaymakam Ahmet Salih Poçanoğlu ve Okul Müdürü Öğr. Grv. Türkmen Kalkan Uzman, konferansın çok istifadeli bir konferans olduğunu belirttiler. Kaymakan Poçanoğlu ve Müdür Kalkan Simge Kaya’ya konferansta verdiği bilgilerden dolayı teşekkür ederek, günün anısına bir çini tabak ve teşekkür belgesi takdim ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2019, Çarşamba