2016-2017 Mezuniyet Töreni

DOMANİÇ HAYME ANA MESLEK YÜKSEKOULU'NDA MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞANDI

 

                        Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr. Grv. Bülent Gül:

"Aldığınız Eğitim sizleri farklı kılacak, başarınızda en büyük pay sahibi olacak"

 

            Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencileri kep fırlatarak mezuniyet sevincini coşkuyla yaşadılar.

            Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Osmangazi Konferans Salonunda yapılan mezuniyet töreninde ailelerde evlatlarının mezuniyet sevinçlerine ortak oldular. Mezuniyet töreninde konuşan Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Şükrü Şentürk Dumlupınar Üniversitesi'nin amacının "Çağdaş eğitimin zirvesinde teknoloji merkezleriyle, laboratuarlarıyla, iş dünyasına hazır bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

            Şentürk, "Zorlu bir eğitim dönemi ardından öğrencilerin diplomalarını almaya hak kazandığını belirterek mezun öğrencilerin iş hayatlarında gösterecekleri başarıya inancının tam olduğunu söyledi. Şentürk öğrencilere yaşamları boyunca özgüvenlerini, öğrenmeyi ve araştırmayı, sorumluluk almayı, sorumluluk yüklenmeyi hayatlarından hiç eksik etmemeleri tavsiyelerinde bulunarak öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.

Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül de yaptığı mezuniyet konuşmasında mezun öğrencilere hayatlarında başarılar dileyerek şunları söyledi: " Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu hocalarınız olarak sizleri geleceğe en iyi hazırlamak için çaba sarf ettik. Kaliteli bir mesleki eğitimin yanı sıra hayat tecrübelerimizi de sizlerle paylaşarak yarınlarınızda güvenle yürümenizi arzu ettik. Değerli öğretim görevlisi arkadaşlarım sizlere bir hocadan çok bir ağabey, bir abla, bazen anne bazen baba şefkatiyle yaklaştı, sizlerin dertlerini paylaştı, sorunlarına çözümler aradılar. Sizlerin üzüntülerini paylaştılar, sevinçlerine ortak oldular. Sizler için her zaman ulaşılabilir oldular. Kaliteli eğitim vererek gelecek kariyerinizde sizleri  farklı kılmak için ellerinden geleni yaptılar. Hayata hazırlayıp sizlere vizyon kazandırdılar. İnanıyorum ki aldığınız eğitim sizleri farklı kılacak, sizlere güven verecek ve yarınlarınızda başarınızda en büyük pay sahibi olacaktır."

 

Son Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, Çarşamba