Başkan Ertürk‘ten Domaniç Hayma Ana Myo Akdemik Personele Öğretmenler Günü Jesti

Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu akademik personeline 24 Kasım öğretmenler günü jesti yaptı. Öğretmenler günü vesilesi ile Domaniç Hayme Ana MYO öğretim elemanlarını ziyaret eden ve öğretmenler gününü kutlayan Ertürk, öğretim elemanlarına öğretmenler günü hediyesi takdim etti.

                Meslek Yüksekokulu'nun ilçe için önemine değinen Ertürk, "Öğretim elemanlarımız hem eğitim hizmeti hem de ilçemizin tanıtımı ve gelişimi için çabalar göstermektedir. 24 Kasım öğretmenler günü vesilesi ile sizleri ziyaret etmek, gününüzü kutlamak ve sizlere teşekkür etmek için geldim" dedi.

                Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Grv. Bülent Gül, Sahvet Ertürk'ün Öğretmenler günü vesilesiyle yaptığı ziyaretten ve yaptığı jestten son drece memnun olduklarını belirterek, teşekkür etti. Öğretim elemanları da, öğretmenler gününü kutlayan Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'e bu önemli gün nedeniyle hatırlayarak kutlamada bulundukları için teşekkür ettiler.

 

Son Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, Cuma