Kaymakam Poçanoğlu Domaniç Hayme Ana Myo’yu Ziyaret Etti

KAYMAKAM POÇANOĞLU DOMANİÇ HAYME ANA MYO’YU ZAİYRET ETTİ

Domaniç Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ahmet Salih Poçanoğlu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek, Okul Müdürü Öğr.Grv. Türkmen Kalkan’dan okul ile ilgili bilgiler aldı.

Akademisyenlerle Okul Müdürü Türkmen Kalkan okul hakkında bilgiler vererek en önemli sorunlarının Kredi Yurtlar Kurumu yurdunun ilçede bulunmaması olduğunu, ilçeye KYK yurdunun açılması durumunda Domaniç Meslek Yüksekokulunun daha fazla tercih edilebileceğini bilgisini verdi.

Okul kütüphanesini, laboratuvarları, kantin ve sınıfları gezen Kaymakam Poçanoğlu, Domaniç elinden gelen her güzel şeyli yapmak istediğini belirterek, Meslek Yüksekokulu kampüsünün ve binasının güzel olduğunu, KYK yurdu konusunda elinden geleni yapacağını ifade etti.

Poçanoğlu, akademisyen ve öğrencilerle de sohbet etti.

Son Güncelleme Tarihi: 28 Kasım 2019, Perşembe