Kalite
DPÜ Kalite Koordinatörlüğü
Politikamız
Stratejik Amaç ve Hedeflerimiz
Birim Kalite Komisyonu Alt Çalışma Grupları
Yönetim Sistemi Alt Çalışma Grubu
Araştırma - Geliştirme Alt Çalışma Grubu
Eğitim - Öğretim Alt Çalışma Grubu
Web Alt Çalışma Grubu
Memnuniyet Analizi Alt Çalışma Grubu
Kalite Güvence Sistemi Alt Çalışma Grubu
Temel Değerlerimiz ve Kalite Politikamız
Sloganımız
Birim Kalite Koordinatörlükleri
Birim Kalite Danışma Kurulu
Birim Kalite Komisyonu Üyeleri
Kalite Raporları
Faaliyet Planlarımız
Eğitim - Öğretim
Araştırma Geliştirme
Web ve Bilgi Paketi Sistemi
Yönetim Sistemi
Memnuniyet Analizi
Sanayi İş Birliği Destekçilerimiz
Komisyonlar
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOMİSYONU
YATAY GEÇİŞ DEĞERLENDİRME KOMİSYONU
STAJ DEĞERLENDİRME KOMİSYONU
YEMEK İŞLERİ KOMİSYONU
SATIN ALMA KOMİSYONU
ÇEVRE VE TEMİZLİK KOMİSYONU
BURS KREDİ DEĞERLENDİRME KOMİSYONU
AF MÜRACAATLARINI İNCELEME KOMİSYONU
AZAMİ ÖĞRENCİLİK DURUMLARINI İNCELEME KOMİSYONU
YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN DURUMLARINI İNCELEME KOMİSYONU
DEĞER TESPİT KOMİSYONU
İMHA KOMİSYONU
AKADEMİK TEŞVİK VE DEĞERLENDİRME KOMİSYONU
YEMEK İŞLERİ KOMİSYONU
- Ana Sayfa
- Kalite
- Komisyonlar / YEMEK İŞLERİ KOMİSYONU
YEMEK İŞLERİ KOMİSYONU | |||
1 | Öğr. Gör. Dr. Ali KOSAT | Müdür Yardımcısı | Başkan |
2 | Ali GEZER | Yüksekokul Sekreteri | Bşk. Yrd. |
3 | Bilgisayar İşletmeni Sadık ESEN | İdari ve Mali İşler Birimi | Üye |
Son Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2024, Çarşamba