Domaniç Hayme Ana MYO Öğrencileri Mavi Kapaklar İle Umut Oldu

DOMANİÇ HAYME ANA MYO ÖĞRENCİLERİNİN TOPLADIĞI MAVİ KAPAKLAR ENGELLİLER İÇİN MUTLULUK OLDU...

                                MAVİ KAPAKLAR, ENGELLİLER İÇİN TEKERLEKLİ SANDALYE OLDU

                Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin düzenledikleri mavi kapak kampanyası, engelli tekerlekli sandalyesi oldu.

                Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür Sanat Topluluğu tarafından düzenlenen Mavi Kapak toplama kampanyası, mutlu sonla sonuçlandı.

                İnegöl Belediyesi tarafından da desteklenen kampanya sonucu  tekerlekli sandalyeler Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nda Özel Çamlıca Özel Eğitim Rehabilitasyon Okulu Müdürü Mevlüt Adlı'ya teslim edildi.

                Tekerlekli sandalyeleri Özel Çamlıca Özel Eğitim Rehabilitasyon Okulu Müdürü Mevlüt Adlı'ya teslim eden Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül, Mavi Kapak kampanyasına başarıyla gerçekleştiren öğrencilere teşekkür ederek, "Engelli insanların yaşadıkları zorlukları hepimiz biliyoruz. Onların hayatın içine katılması, engelleri aşarak hayatlarını mutlu biçimde sürdürmesi için bu tür kampanyalar ile elde edilen tekerlekli engelli sandalyeleri onları hayata bağlayacak, mutluluklarına vesile olacaktır. Zaman zaman okulumuza da engelli öğrencilerimiz eğitim için gelmekteydi. Onların yaşadığı zorlukları yakından görüyorduk. Bundan böyle okulumuza eğitim için gelen öğrencilerimizin de yaşamı kolaylaşacaktır. Bu kampanyamızı başlatan başta öğrencilerimiz olmak üzere, destekleriyle bizleri mutlu eden İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alper Taban'a ve özellikle de yakın ilgi ve alakasıyla bizleri mutlu eden Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin'e teşekkürü bir borç biliriz." dedi.

                Okul Müdürü Öğr.Grv. Bülent Gül, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin'e iletilmek üzere kampanyaya destek ve katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.  

                Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür Sanat Topluluğu öğrencileri de başlattıkları Mavi Kapak kampanyasının mutlu sonla noktalanmasından duydukları memnuniyetleri dile getirerek, kampanyalarına destek olan başta okul idaresi olmak üzere diğer paydaşlara teşekkür ettiler.

http://www.milliyet.com.tr/mavi-kapaklar-engelliler-icin-tekerlekli-kutahya-yerelhaber-2500927/

http://www.sanalbasin.com/mavi-kapaklar-engelliler-icin-tekerlekli-sandalye-oldu-22911883/

http://www.karar.com/kutahya/mavi-kapaklar-engelliler-icin-tekerlekli-sandalye-oldu-707725

 

Son Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, Pazartesi