Domaniç Belediye Başkanlığı- Domaniç Hayme Ana MYO İş Birliği Protokolü

DOMANİÇ HAYME ANA MYO İLE DOMANİÇ BELEDİYESİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana  Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerinin staj dönemlerinde staj sorunu yaşamamaları, sorunsuz staj yapabilmeleri amacıyla bir protokol de, Domaniç Belediyesi ile Domaniç Hayme Ana MYO arasında protokol imzalandı.

                     İmzalanan protokol ile Domaniç Belediyesi staj için Domaniç Hayme Ana MYO öğrencilerine kapılarını açtı.

                Domaniç Belediyesi ile yapılan protokol imza törenine, Domaniç Hayme Ana  Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Grv. Bülent Gül, Müdür Yardımcısı Öğr.Grv. İlker Vural ile  Belediye Başkanı Sahvet Ertürk katıldı.

                Protokole imza atan Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Domaniç Hayme Ana MYO ilçemizin için sosyo-ekonomik ve kültürel katkıları açısından çok önemli bir kurum. Burada öğrenim gören öğrenciler bizim aynı zamanda birer kültür elçimiz. Kültür elçisi öğrencilerimize imkanlarımız çerçevesinde destek olmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimize imkanlarımız çerçevesince belediyemizde staj yapmasından, onların eğitimine ve mesleki tecrübe kazanmasına yardımcı olmaktan onur duyacağız" dedi.

                Domaniç Hayme Ana  MYO Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül'de Domaniç Belediyesinden her zaman destek gördüklerini belirterek, bu staj protokolüyle öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmasında, mesleklerinde tecrübe kazanmasında Domaniç Belediyesiyle işbirliğinin yolu da açılmış oldu. Bu imzaladığımız ve başka kurum ve kuruluşlarla imzalayacağımız protokoller öğrencilerimize staj dönemlerinde kolaylıklar sağlayacağı gibi ciddi bir staj yapma imkanına kavuşmuş olacaklar. Mesleğe adım atmadan mesleki bir tecrübe kazanmış olacaklar. Her zaman desteklerini gördüğümüz Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'e imzalanan bu protokolle öğrencilerimize sağlayacakları imkanlar için şimdiden teşekkürü bir borç biliriz" dedi. 

http://www.milliyet.com.tr/domanic-hayme-ana-myo-ile-belediye-arasinda-kutahya-yerelhaber-2524001/

http://kutahyaekspres.com/2018/01/10/belediye-baskani-kamil-saracoglu-kutahya-milletvekili-sukru-nazli-zafer-kalkinma-ajansi-genel-sekreteri-yusuf-balci-kutahya-unesco-resmi-temas-noktasi-olan-ajans-uzmanlari-iskender-leblebici-ve-hac/

http://ajansmanisa.com/1468539-haber-domanic-hayme-ana-myo-ile-belediye-arasinda-staj-protokolu

 

Son Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2018, Pazartesi