Asıllı Lojistik- Domaniç Hayme Ana MYO İş Birliği Protokolü

Domaniç Hayme Ana MYO,  1982'de İnegöl'de kurulan Asıllı Lojistik Firması ile Staj İşbirliği Protokolü İmzaladı. Protokol, Domaniç Hayme Ana MYO öğrencilerine staj,istihdam ve sosyal aktivite imkanı sağlayacak.

                DOMANİÇ HAYME ANA MYO, ASILLI LOJİSTİK İLE STAJ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana  Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencilerinin staj dönemlerinde stajlarını yapabilmesi amacıyla Asıllı Lojistik Domaniç Hayme Ana MYO arasında protokol imzalandı.

                     DPÜ Domaniç Hayme Ana  Meslek Yüksekokulu öğrencileri, teorik bilgilerini pratiğe dönüştürmek ve iş yaşamına ayak uydurmak için protokol ile öğrencilere Asıllı Lojistik staj imkanı tanınmış oldu.

                Asıllı Lojistik Firması sahibi,  Ahmet Hamdi Bal ile Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül tarafından imzalanan protokol ile özellikle Domaniç Hayme Ana MYO Lojistik Bölümü öğrencilerinin Asılı Lojisitik'te staj yapma imkanına kavuşurken firmada istihdam imkanı da sağlanacak.

                MYO Müdür yardımcısı Öğr.Grv İlker Vural'ın hazır bulunduğu İmza töreninde konuşan Okul Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül, "Öğrencilerimiz staj dönemlerinde staj yeri bulma konusunda bir kısım sıkıntılar yaşamaktaydı. Öğrencilerimize staj dönemlerinde kolaylık sağlamak, mesleki hayatlarına hazırlanmada önemli olan stajlarını geleceklerine katkı sağlayacak şekilde yapmalarının önünü açmak için Asılı Lojistik ile bir protokol imzaladık. Protokol kapsamında Lojistik Bölümü bir kısım öğrencilerimiz Asılı Lojistik'in imkanları doğrultusunda stajlarını bu firmada yapacaklar. Belki de bu stajları Asıl Lojistik'in kendilerine uzattıkları el ile uzun süreli çalışma arkadaşlığına dönüşecektir. Sosyal ve kültürel aktivitelerimize destek sağlayacaklar. Stajı eğitimini sosyal sorumluluğun, topluma hizmetin gereği kabul ederek önemli gören; onun için bizlere kapılarını açan, staj işbirliği teklifimize olumlu yaklaşarak protokol ile bu işbirliğini pekiştiren Asıllı Lojistik'e en içten teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

                35 yıllık tecrübeye sahip bir firma olduklarını kaydeden Asıllı Lojistik Firması sahibi,  Ahmet Hamdi Bal  Sektörümüz için gerekli nitelikli elemanların yetişmesi, okulda öğrenilen teorik bilgilerin iş hayatında da pekiştirilmesine bağlı olduğu bilincindeyiz. Öğrencilerin iş hayatının inceliklerini okul yaşamı sırasında almasının büyük fayda sağlayacağı muhakkaktır. Onun için Domaniç Hayme Ana MYO'nun staj işbirliği teklifini çok önemsedik. Topluma katma değer sağlayan şirketlerin bir görevi de mesleki tecrübelerini bireylere aktarmak, teorik bilgi ile pratik bilginin pekişmesini sağlayarak, topluma nitelikli eleman sunmaktır. Stajlar bu imkanı sağlamaktadır. Domaniç Hayme Ana MYO bizlere, sosyal sorumluluğumuzun bir gereğini yerine getirme imkanı sunmamıza fırsat verdiği için biz de teşekkürü ederiz. Staj işbirliği kapsamında firmamızda staj  yapacak öğrencilerin mesleki açıdan en iyi biçimde yetişmesine çaba sarf edeceğiz. Bu stajlar aynı zamanda firmamızın da ihtiyacı olacak nitelikli elemanların firmamızda istihdamına da bir vesile olacaktır. Bu işbirliğinin her iki tarafa ve geleceğimizin teminatı olan genç öğrencilerimize hayırlı olsun" dedi.

http://www.milliyet.com.tr/hayme-ana-myo-ile-lojistik-firma-arasinda-kutahya-yerelhaber-2506827/

Son Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, Pazartesi