Domaniç Hayme Ana Myo‘da Küresel Isınma ve Sürdürülebilir Kalkınma Semineri Düzenlendi

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı öğrencileri DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı müfredatında yer alan Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim üyesi Doç.Dr.Filiz YÜKSEL danışmanlığında yürütülen projede, Sadık Ahmet Kılıçarslan, Osman Onuk, Ali İhsan Demiralay, Alper Fidan, Furkan Adem Başkurt ve Emre Acar’dan oluşan proje ekibi Domaniç’te ortaöğretim öğrencilerini küresel ısınma ve sürdürülebilir kalkınma konularında bilinçlendirmek amacıyla seminer düzenledi.

Etkinlikle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2022, Cuma