Öğrenciler Sınavlar Öncesi Stres Attı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencileri düzenledikleri tanışma, kaynaşma etkinliği ile vize sınavları öncesi eğlenerek stres attılar.

Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından MYO Kubbe altında organize edilen etkinlikte, şarkılarla elenip türküler eşliğinde halk oyunları oynayarak stres attılar.

Topluluk Danışmanı Öğr.Grv. Yasemin Durmaz, bu sene okulumuzun 90 kontenjanından 85'i doldu. Yeni gelen öğrencilerimiz ile öğrencileri tanıştırma, kaynaştırma amaçlı bu etkinlik düzenlendi. Aynı zamanda etkinliğimizin vize sınavları öncesine rast gelmesi de, öğrencilerin sınavlar öncesi stres atmalarına bir vesile oldu.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2018, Çarşamba