Aşure Etkinliği Ve Şehitler İçin Mevlid

AŞURE ETKİNLİĞİ VE ŞEHİTLER İÇİN MEVLİD

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (KDPÜ) Domaniç Hayme Ana MYO'da aşure etkinliği gerçekleştirildi, şehitlerimiz için mevlid okundu.

                Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu tarafından gerçekleştiren etkinlikte öğrencilere aşure ikram edildi. Ayrıca son günlerde kaybettiğimiz şehitler başta olmak üzere şehitlerimizin ve vefat eden öğrencilerimizin ruhuna ithaf edilmek üzere, Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda  şehitlerimiz için Kur'an tilaveti ve mevlid okutuldu.

                Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül, "Vatan için şehit düşen her güvenlik ve emniyet güçlerimizin şehadet haberi millet olarak hepimizin yüreğini dağlıyor.  Onlar bizim huzurumuz için, bu vatan için şehit oluyorlar. Hem şehitlerimizi anmak hem de öğrencilerimize vatan sevgisi ve şehitlik şuuru için böyle bir program düzenlendik. Vatanımız için şehit olan tüm şehitlerimizi rahmet ile anıyoruz. Ayrıca içinde bulunduğumuz ayın güzel bir adedi olan aşure  etkinliğini, okul olarak gerçekleştirdik. Yeni eğitim öğretim yılının başına gelen bu etkinlik ile de yeni gelen öğrencilerimizin birbiriyle tanışması, kaynaşmasını arzu ettik. Etkinliğimize katkılar veren müftülüğümüze, akademisyen ve idari personel arkadaşlarıma ve emeği geçenlere teşekkür ederim." dedi.

 

                Şehitleri anma  programının ardından öğrencilere aşure ikram edildi.

 

              

Son Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2018, Pazar