Domaniç Hayme Ana Myo Öğrencilerinin Mezuniyet Çoşkusu

            DOMANİÇ HAYME ANA MYO ÖĞRENCİLERİNİN MEZUNİYET ÇOŞKUSU

            Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)  Domaniç Meslek Yüksekokulunda 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı. Öğrenci ve ailelerinin  mezuniyet sevincinin yüzlere  yansıdığı mezuniyet töreninde,  evlatlarının sevincine ortak olmak ve  yaşamak için gelen aileler de, mezuniyet heyecanını yüzlerine yansıttılar

            Mezuniyet törenine Domaniç Kaymakamı  Tufan B. Gilan, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri akademisyenler ile  öğrenci aileleri ve yakınları katıldı.

            Mezun öğrenciler adına konuşan Kemal Çenteli, mezuniyet mutluluğunu ve ayrılığını yaşadıklarını belirterek, güzel anılarla mezun olduklarını, başta aileleri olmak üzere eğitimlerinde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

            Törende konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Grv A.Bülent Gül, mezuniyet töreni için gelen öğrenci ailelerine bu sevinci en çok yaşamayı hak edenler sizlersiniz diyerek şunları söyledi:

            "Öğrencilerimizin bu sevincini, mutluluğunu en çok yaşayacak sizlersiniz. Bu sevinci doyasıya yaşayınız. Sizleri bu mutlu güne kadar yaptığınız fedakarlıklarınız için tebrik ediyor, bizlere emanet olarak teslim ettiğiniz ciğerpare evlatlarınızı, en iyi şekilde yetiştirmeye çalışarak, sizlerin emanetinize layık olduğumuza inanarak teslim ediyoruz."

            Öğrencilere; mezuniyet sonrası hayatlarında başarılar dileyen Okul Müdürü Gül, Bizler, sizlerin geleceğiniz için gerekli her türlü bilgiyi kazanmanız, donanıma sahip olmanız için mesleki bilgilerimizin yanında tecrübelerimizi de sizlere aktararak geleceğinizde farklı ve fark edilebilir bir nitelikte olmanız için uğraş verdik, emek verdik. sizlerin geleceğiniz için güzel bir şeyler kattığımıza olan inançla, sizlere güzel şeyleri öğretmenin yanında vatanını seven, anne babalarına ve topluma faydalı birer insan olarak  yetiştirmeye çalıştık. Sizler de yakından şahit oldunuz ki, bizler size bir okul değil, aile sıcaklığında bir okul sunduk. Sizlerle bir olduk, bir aile olduk. Sizlerle tanışmaktan memnunuz. Sizleri iyi bir birey olarak yetiştirerek, ailenize, toplumumuza teslim etmek en temel hedefimizdi. Bu hedefimize ulaştığımıza inanarak sizlere yeni hayatınızda başarılar diliyoruz." 

            TÜRKİYE'DE 500 ÖNDE GELEN FİRMANIN KULLANDIĞI SAP PROGRAMI  İLK KEZ DOMANİÇ HAYME ANA MYO'DA DERS OLARAK OKUTULACAK

            Konuşmasında SAP teknolojilerini öğretim sürecine entegre etmeyi sağlayan küresel bir program olan ve Türkiye’de en büyük 500 firmasının kullandığı yazılım programıyla ilgili bilgiler veren Gül, SAP University Allliances ile imzalanan ittifak protokolü ile Türkiye’de ilk kez SAP yazılımı Domaniç Hayme Ana MYO’da eğitime entegre edilerek SAP programı ders olacaktır, öğrenciler ders olarak bu programı alacaklardır" dedi.

            Gül, Domaniç Hayme Ana MYO ve SAP programı tanıtım çalışmaları başlattıklarını belirterek, akademisyenlerin başta Bursa, Kütahya, Manisa, Eskişehir, Ankara ve İstanbul'da okulları ziyaret ederek  tanıtım çalışmaları yaptıklarını söyledi.

            Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'te yaptığı konuşmada öğrencileri Domaniç'te misafir etmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar diledi.

            Mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri Kaymakam Tufan B. Gilan, Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Okul Müdür Öğr. Grv. A.Bülent Gül, Okul Müdür Yardımcısı Öğr. Grv. İlker Vural, bölüm başkanları ve öğretim elemanları tarafından verildi.

            Domaniç Hayme Ana MYO'ya katkı sağlayan Sivil Toplum Kuruluşlarına ise teşekkür belgeleri MYO Sekreteri Ali Gezer tarafından verildi.

            Törende, Meslek Yüksekokuluna katkıda bulunan bazı kurum ve kuruluş temsilcilerine, okul topluluklarına da katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

            Mezuniyet konuşmaları sonrası öğrenciler hep birlikte keplerini fırlatarak mezuniyet coşkusunu zirveye taşıdırlar. Törende  misafirlere mezuniyet pilavı ikram edildi. Mezun öğrenciler, günün hatırasını albümlerinde yaşatmak için aileleri, öğretim elemanları ve arkadaşlarıyla anı fotoğrafı çektirdiler.

            Aileler törende evlatlarının mezuniyet töreni hatıralarına an be an kameralara almaya çalıştılar.

            Tören sonra mezuniyet coşkusu müzik ve eğlenceyle devam etti.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, Pazartesi