Domaniç Hayme Ana Myo‘da Gerçek Gibi Yangın Tatbikatı

Domaniç Hayme Ana Myo'da Gerçek Gibi Yangın Tatbikatı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'nda İş Güvenliği ve Sağlığı kapsamında gerçekleştiren yangın tatbikatı gerçek gibiydi.

Domaniç Hayme Ana MYO öğrencileri ile akademik ve idari personelinin de görev aldığı yangın tatbikatında akademisyen, idari personel ve öğrenciler, senaryo gereği çıkan yangında gerçek bir yangın çıkmış hassasiyetiyle binayı boşatlma, yangının yayılması için önlem alma, arama, kurtarma ve ilk yardım hizmetlerini yerine getirdiler.

Yangın tatbikatı sonrası öğrencilere yangında dikkat edilmesi gereken hususlar ve ilk yardım konusunda yapılması gerekenler ile dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgi verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2018, Salı