4. Gençler 360 Derece Uluslararası Öğrenci Kongresi Bildiri Sunumu

DOMANİÇ HAYME ANA MYO ÖĞRENCİLERİ ULUSLARARASI KONGREDE BİLDİRİ SUNDULAR

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Manisa'da Sakarya Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve International Vision University işbirliği ile düzenlenen 4. Gençler 360 Derece Uluslararası Öğrenci Kongresi'ne katılarak bildiri sundular.

                CBÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen  "Ekonomi, Siyaset ve Toplum: Değişen Fırsatlar ve Tehditler" temalı kongrede, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Bilgi Yönetimi 2. Sınıf öğrencisi Melek Kayık, "Bilgi Ekonomisi Kavramına Bakış Üzerine Bir Araştırma" başlıklı bildirisini sunarken, Bilgi Yönetimi 2. Sınıf öğrencisi Mukadder Erdoğan da, "İnovasyon ve 4. Sanayi Devrimi" başlıklı bildirisini sundu.

                Kayık ve Erdoğan, ilk kez bilimsel bir kongreye katılarak bildiri sunduklarını ve heyecan yaşadıklarını belirterek, kongrede yaptıkları çalışma ve sonuçlarını anlattıklarını ifade ettiler. Kongrede tanınmış akademisyenlerin olduğunu belirten Kayık ve Erdoğan, sundukları bildirilerin akademisyenlerce çok beğenildiğini ve bundan son derece memnun olduklarını söylediler. Kongreye katılmaları konusunda ve hazırlanırken hocalarının büyük teşvik ve desteğini gördüklerini ifade eden Kayık ve Erdoğan, ayrıca okulumuz Hayme Ana Bilim, Sanat ve Kültür Topluluğunun desteklerinin kendilerini çok memnun ettiğini söylediler. Kayık ve Erdoğan, desteklerinden dolayı hocalarına ve topluluğa teşekkür ederek bilimsel konularda araştırma yaparak çalışmaya devam etmek istediklerini yeni kongrelerde katılmayı düşündüklerini sözlerine eklediler.

                Öğrencilerle birlikte Kongreye katılan Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Öğr. Grv. Filiz Yüksel, Kongre boyunca, 14 ülkede yer alan 32 üniversiteden 178 öğrenci tarafından 120 bildiri sunulduğunu, kongrenin çok güzel geçtiğini belirterek, Melek Kayık ve Mukadder Erdoğan'ın sunduğu bildirilerin katılımcılar tarafından çok beğenildiğini, izleyen akademisyenler tarafından öğrencilerin hazırladıkları bildiri ve sunum performansından dolayı tebrik edildiklerini ifade etti.

                Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr.Grv. A.Bülent Gül de, hazırlayıp sundukları bildirileriyle Meslek Yüksekokulunu temsil eden öğrencileri başarılarının hayat boyunca devamını dileyerek tebrik etti. 

Son Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, Çarşamba