Öğrencilerimiz İçin Düzenlenen İftar Programı

DOMANİÇ HAYME ANA MYO ÖĞRENCİLERİ HOCALARIYLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu öğrencileri, hocalarıyla birlikte iftar yaptılar.

Domaniç Hayme Ana MYO Müdürlüğü ile DPÜ Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından organize edilen ve sponsorlarca desteklenen iftar programına öğrencilerle birlikte MYO akademik ve idari personeli aileleriyle birlikte katıldı. İftar programına 300'den fazla kişi katıldığı belirtildi.

İftar programında bir konuşma yapan Okul Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül, Bizler hep birlikte bir aile olduğumuzu belirtebilmek için bu programı düzenledik. İnşallah bu tür programlarımız devam edecektir" dedi. Gül, iftar programına katkı veren sponsorlara da teşekkür etti.

İftarı hocaları ve okul personeliyle birlikte açan öğrenciler, düzenlenen programdan memnuniyetlerini dile getirdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, Çarşamba