Bigi Yönetimi Öğrencileri Uluslararası Konferansta Bildiri Sundu

Domaniç Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Merve Ünal ile Semra Kocadağ, Marmara Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Bilgi ve Belge Yönetimi Kongresi'ne katılarak bildiri sundular.

Üsküdar Belediyesi Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen 2. Uluslararası Bilgi ve Belge Yönetimi Öğrenci Kongresine katılarak bildirilerini sunan Semra Kocadağ ve Merve Ünal, katıldıkları kongre ve sundukları bildiriler konusunda şu açıklamada bulundular: "Marmara üniversitesinin düzenlemiş olduğu 2.Uluslararası Bilgi ve Belge Yönetimi Öğrenci Kongresinde hazırlamış olduğumuz akademik çalışmalarımızı sunduk. Bize maddi manevi her konuda yardımlarını esirgemeyen her zaman en başta destek olan bize değerli vaktinden ayırıp özel olarak ilgilenen Öğretim Görevlisi Okan Mete hocamiza sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz."

Ünal ve Kocadağ, 2. Uluslararası Bilgi ve Belge Yönetimi Kongresi'ne Bosna Hersek,Kosova, Türkmenistan, Filistin, İngiltere'den öğrencilerin katılarak bildiriler sunduklarını ifade ettiler.

 

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, Pazartesi