Domaniç Myo Tablet Bilgisayar Kampanyası

Domaniç Myo"dan 20 Öğrenciye Tablet Bilgisayar

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu'nu tercih ederek kayıt yaptıran ve Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) puanları en yüksek 20 öğrenciye tablet bilgisayarları, teslim edildi....

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Meslek Yüksekokulu'nu tercih ederek kayıt yaptıran ve Yüksek Öğrenime Geçiş Sınavı (YGS) puanları en yüksek 20 öğrenciye tablet bilgisayarları, teslim edildi. 

Domaniç MYO Müdürü Doç. Dr. Ali Fuat Arıcı, Domaniç MYO’nun cazibesini artırmak için bu yıl birinci sınıfa kayıt yaptıran ve 5 bölümde YGS puanları en yüksek olan toplam 20 öğrenciye, Kaymakamlık, Belediye ve Domaniçli esnafın katkılarıyla birer tablet bilgisayar temin ettiklerini belirterek düzenlenen törenle öğrencilere tablet bilgisayarları vereceklerini ifade etti.

Doç.Dr.Ali Fuat Arıcı öğrencilerin daha iyi eğitim kalitesine ulaşması için yeni bir kütüphane çalışması başlattıklarını ve kablosu internet bağlantısını gerçekleştirecekleri müjdesini verdi.

Yapılan konuşmaların ardından 20 öğrenciye tablet bilgisayarları, Domaniç Kaymakamı Mehmet Boztepe, Domaniç MYO Müdürü Doç.Dr. Ali Fuat Arıcı, Domaniç Belediye Başkanı Yakup Yardımcı, açılış programı için bir konferans vermek için Domaniç’e gelen Osman Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Selahattin Turan tarafından verildi.

Tablet bilgisayarlarını teslim alan öğrenciler Domaniç Meslek Yüksekokulu yönetimine, kaymakamlığa, belediye ve esnafa teşekkür ederek, hediye edilen tablet bilgisayarların kendileri için güzel bir hediye olduğunu ifade ettiler.

20 öğrenciye tablet bilgisayarın verilemesinin ardından Domaniç Meslek Yüksekokuluna katkı sağlayan Domaniç Kaymakamlığına, Domaniç Belediyesine, Sinan Uysal, Elçin Cevher, Mehmet Yeşilyaprak, Cafer Şahin, Oktay Kadıoğlu, Ahmet Özoğul ile Domaniç minibüsçüler otobüsçüler kooperatifine, Kaymakam Mehmet Boztepe, Belediye Başkanı Yakup Yardımcı, Meslek Yüksekokul müdürü Doç.Dr. Ali Fuat Arıcı, ESOGÜ eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Selahattin Turan ve Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı İlker Vural tarafından teşekkür belgesi verildi.

Programa Domaniç ilçe protokolü, bazı sicil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretim elemanlarının yanı sıra öğrenciler katıldı.


18 Ekim 2012 Perşembe 17:30 - [629070] - İHA

Son Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015, Pazartesi