Domaniçte Yaşam

ÖĞRENCİYE SAĞLANAN OLANAKLAR

Derslik

Meslek Yüksekokulumuzda öğrencilerin rahatlıkla derslerini yürütebileceği tek kişilik koltukların yerleştirildiği 9 Adet derslik vardır.

Kütüphane

Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunda Yüksekokul akademik personelinin ve öğrencilerinin faydalanabilmesi için süreli ve süresiz yayınlar ile 3500’e yakın bilimsel kitaplardan oluşan bir kütüphane vardır.

Bilgisayar Laboratuvarı

Meslek Yüksekokulumuzda öğrencilerin bilgisayar ve bilgisayar ortamında eğitimlerine yönelik oluşturulmuş bulunan 35 bilgisayardan oluşan 2 adet bilgisayar laboratuvarı vardır.

Projeksiyon Sınıfı

Derslerin görsel bir ortamda ve bilgisayar imkanlarından yararlanılarak daha anlaşılır hale getirilmesi amacıyla tüm sınıflarda projeksiyon cihazı konulmuştur.

Konferans salonu

Meslek Yüksekokulumuzda öğrencilerimizin ve halkımızın istifade edebileceği çeşitli etkinliklerin düzenlenmesinde kullanılabilecek 260 kişilik salon bulunmaktadır.

Sportif Alanlar

Meslek Yüksekokulumuzda öğrencilerin kullanabildiği Halı saha mevcuttur. Bir adet basketbol, voleybol ve tenis kortunun bulunduğu çok amaçlı sahamız mevcuttur.

BARINMA

İlçemizde öğrencilerimiz, Özel Yurtlarda, apart şeklinde dairelerde ve kiraladıkları evlerde barınma ihtiyaçlarını karşılanmaktadırlar.

SOSYAL AKTİVİTELER

Ilıcaksu Balık Tesisleri, Mızık Çamı, Ebe Çamı, Hayme Ana Türbesi, Yoncalı Kaplıcaları, Göbel Kaplıcaları ve Et Tesisleri, Oylat Kaplıcaları gibi mekanlar öğrencilerimizin vakit geçirdikleri yerlerdir.                

Son Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2016, Çarşamba