Domaniç Hayme Ana Myo‘da mezuniyet heyecanı yaşandı

MYO Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül:"SAP Sertifika programı ile sizlere değer kattık, okul değil, aile sıcaklığında bir okul sunduk"

DOMANİÇ HAYME ANA MYO'DA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

            Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ)  Domaniç Meslek Yüksekokulunda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı. Mezuniyet törenine öğrenci ve ailelerinin yanı sıra, Kütahya Vali Yardımcısı ve Domaniç Kaymakam Vekili Ali Bezirgan, Domaniç Belediye Başkan Vekili Kemal Sert, protokol mensupları, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri akademisyenler katıldı.

            Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından mezun öğrenciler adına konuşan Okul birincisi Hatice Şengün, okulda geçen iki yılı ve mezuniyet ile duygularını dile getirdiği konuşamasında, mezuniyetlerinde emeği geçen herkese teşekkür etti. 

           "BİZLER SİZE BİR OKUL DEĞİL, AİLE SICAKLIĞINDA BİR OKUL SUNDUK"

             Törende konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Grv A.Bülent Gül, ailelere hitaben yaptığı konuşamsında; "Bu mutlu güne kadar yaptığınız fedakarlıklarınız için tebrik ediyoruz. Bizlere emanet ettiğiniz evlatlarınızı, en iyi şekilde yetiştirmeye çalıştık. Şimdi emanetinize layık olduğumuza inanarak emanet ettiğiniz evlatlınızı size teslim ediyoruz" dedi.

                Okul Müdürü Gül konuşmasını şöyle sürdürdü: "Biliyoruz ki, Domaniç'e gelirken aklınızda değişik sorular ve endişeler ile geldiniz. Fakat şimdi mezun olup giderken,  aile sıcaklığını bulduğunuz okulumuzdan ve Domaniç'ten ayrılmanın burukluğunu yaşıyorsunuz.

            Bizler sizlerin geleceğiniz için güzel bir şeyler katmakla beraber, vatanını seven, anne babalarına ve topluma faydalı birer insan olarak  yetiştirmeye çalıştık. Sizler de yakından şahit oldunuz ki, bizler size bir okul değil, aile sıcaklığında bir okul sunduk. Sizlerle bir olduk, bir aile olduk. Sizlerle tanışmaktan mutlu olduk. Sizleri iyi bir birey olarak yetiştirerek, ailenize, toplumumuza teslim etmek en temel hedefimizdi. Bu hedefimize ulaştığımıza inanarak sizlere yeni hayatınızda başarılar diliyoruz. "

            "SAP SERTİFİKA PROGRAMI İLE SİZLERE DEĞER KATTIK"

            SAP programının ilk kez Türkiye'de Üniversiteler içinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde ve sadece Domaniç Hayme Ana MYO'da ders olarak okutulacağını kaydeden Gül; Okulumuza, yaptığımız protokol ile SAP programı ve öğrencilerimizin stajları konusunda büyük katkı sağlayan Üstünberk Holding İnsan Kaynakları Müdürü Zeyit Damar ile Bilgi Teknolojileri Direktörü Özlem Altınışık'a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Okulumuz ve öğrencilerimizin geleceği için çok önemli fırsatın sunulmasına çok büyük katkı sağladılar. 2019-2020 Eğitim- Öğretim yılında ders olarak okutulacak SAP Programı dersini alamayan bu dönem öğrencilerimize de, sertifika programı düzenleyerek, SAP Sertifika programı ile gelecekleri için fırsat sunduk, sizlere değer kattık." dedi.

            Gül, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu'na katkı sağlayan kurum, kuruluş ve kişilere de teşekkür etti.

            Vali Yardımcısı ve Kaymakam Vekili Ali Bezirgan ile Belediye Başkan vekili Kemal Sert de yaptıkları konuşmalarıyla mezun olan öğrencileri tebrik ederek, gelecek hayatlarında başarı dileklerinde bulundular. Eğitimin hayat boyu devam ettiği hatırlatmasını yaptılar.

            Düzenlenen programda, Domaniç Hayme Ana MYO'ya katkı sağlayan Kurum, Kuruluş, STK temsilcilerine ve kişilere Okul Müdürü Öğr. Grv. Bülent Gül, Okul Müdür Yardımcısı Öğr.Grv. İlker Vural, Dr. Öğretim Görevlisi Filiz Yüksel, Okul Sekreteri Ali Gezer tarafından teşekkür belgesi verildi.

            Vali Yardımcısı Ali Bezirgan, Belediye Başkan vekili Kemal Sert, Okul Müdürü Bülent Gül ve akademisyenler tarafından dereceye giren ve mezun olan öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından, kubbe altına geçen öğrenciler müzik eşliğinde hep birlikte keplerini yükseklere fırlatarak mezuniyet coşkusunu yaşadılar.

            50 yaşında başladığı okulu, 52 yaşında başarıyla tamamlayan Halil Tanrıverdi, "Okul hayatı ve aldığım eğitim bana çok şeyler kattı. Okulumuz hocalarına çok teşekkür ederim. Başarıyla mezun olduğum için de çok mutluyum" dedi.

            Törende  misafirlere mezuniyet pilavı ikram edildi. Mezun öğrenciler, en mutlu günlerden bir gün olan mezuniyet gününün anısını albümlerinde yaşatmak için aileleri, hocaları ve arkadaşlarıyla bol bol fotoğraf çekildiler.

            Öğrenciler daha sonra mezuniyet coşkusuna müzik ve eğlenceyle devam etti, halaylar çektiler.

 

 

 

 

,

Son Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2019, Çarşamba