Bursa‘dan Domaniç Hayme Ana Myo‘yu tanımak için geldiler

                Bursa'dan Domaniç Hayme Ana Myo'yu tanımak için geldiler

            Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu, Domaniç Hayme Ana MYO'nu tanıtmak, SAP Programı konusunda bilgiler almak üzere tanıtım gezisi düzenleyen Bursa Ergin Ağaç Teknik Anadolu Lisesini ağırladı.

 

            Okul Müdürü Öğr. Grv. Bülent Gül, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunu tanımak amacıyla ziyarete gelen Bursa Ergin Ağaç Teknik Anadolu lisesinin bu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Müdür Gül, Bursa Ergin Ağaç Teknik Anadolu lisesi öğrenci ve öğretmenlerine okulun genel durumu, laboratuar ve birimleri ile ilgili bilgiler verdi.

 

            Domaniç Hayme Ana MYO Osman Gazi Konferans Salonunda yapılan tanıtım programında da MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Grv. İlker Vural, Bölüm Başkanları Dr. Öğr.Üyesi Filiz Yüksel, Öğr.Grv. Vural Akar, Öğr.Grv. Esra Uyar, bölümleri konusunda bilgiler verdiler.

            Tanıtım programında SAP Programı ile ilgili bilgiler veren Müdür Yardımcısı Öğr.Grv. İlker Vural, SAP Programının Türkiye Üniversiteleri içinde sadece Domaniç Hayme Ana MYO'da önümüzdeki yıl ilk kez ders olarak okutulacağını, şu an sertifika programı olarak eğitim verildiğini belirterek, "Türkiye'nin lider kuruluşlarının kullandığı SAP programını öğrenerek mezun olan öğrencilerimiz iş fırsatları ve kariyerleri açısından avantajlı olacaktır" dedi.

 

            Bursa Ergin Ağaç Teknik Anadolu lisesi Müdürü Hüseyin Otsay da yaptığı konuşmada, Domaniç Hayme Ana MYO'nun imkanları bakımından beklediklerinden çok iyi olduğunu, akademik kadrosunun arzulu olmasından çok memnun olduklarını belirterek, bu geziden çok memnun ayrılıyoruz. Domaniç Hayme Ana MYO'yu tanımaktan ve gösterilen ilgiden son derece memnun kaldık. Domaniç ayrıca doğal güzellikleri ile de çok güzel. SAP programının okulda ders olarak okutulması da öğrenciler için ayrı bir öneme sahip. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr.Grv. Bülent Gül ve akademisyen ve idari personeline okulum adına  teşekkür ederim" dedi.

            MYO Müdürü Gül de, "Bursa Ergin Ağaç Teknik Anadolu lisesi'ni ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite tercihlerinde Domaniç Hayme Ana MYO'yu tercih edecek olan öğrencileri okulumuz öğrencisi olmaktan mutluluk duyarız" dedi.

            Gül, gezi ile ilgili desteklerinden dolayı Ercan Tekdemir'e de teşekkür etti.

            Geziye Okul Müdürü Hüseyin Otsay ile birlikte 4 öğretmen, 18 son sınıf öğrenci katıldı.

            Bursa Ergin Ağaç Teknik Anadolu lisesi okulu daha sonra Mızık Çamı, Hayme Ana Türbesini ziyaret ettiler.

 

Son Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2019, Perşembe