“Sigortacılık ve Uygulamaları“ Konferansı Düzenlendi.

QUİCK SİGORTA, Öğrencilerin Derslerde Uygulama Yapabilmeleri için Domaniç Hayme Ana MYO adına, "Birebir Sigorta Acentesi Uygulama Programı" açtı.

SİGORTACILIK VE UYGULAMALARI KONFERANSI İLGİYLE İZLENDİ
    
    Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç  Hayme Ana MYO Domaniç Hayme Ana Bilim Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından düzenlenen  Moderatörlüğünü  Dr. Öğretim Görevlisi Filiz Yüksel'in yaptığı, Tavşanlı Sigorta sahibi Bülent Doğan ile Domaniç Şentürkler Sigorta Sahibi Sadettin Şentürk'ün konuşmacı olarak katıldığı Sigortacılık ve Uygulamaları Konferansı, Domaniç Hayme Ana MYO Konferans  salonunda gerçekleştirildi.
    İlgiyle izlenen konferansta konuşan Bülent Doğan, sigortacılık sektörü konusunda bilgiler vererek, "Sigortacılık sektörü hızla gelişen ve geleceği olan bir meslektir. kazançlı ve prestijli bir meslektir." dedi.
    Doğan, temsilcileri oldukları Quick  Sigortanın sigortacılık misyon, hedef ve ilkeleri konusunda da bilgiler vererek, sigortacılık konusunda yapılanları ve karşılaşılan sorunları ve bunlara karşı yaklaşım yollarını anlattı.  
    Sigortacılığın günümüzde önemini verdiği yaşanmış örnekleriyle anlatan Doğan, günümüzde birçok açıdan şirketlerin, kişilerin riskler altında kaldığını belirterek, sigortacılık hizmetlerinin risklere karşı şirketleri ve bireyleri koruma altına aldığını söyledi.
    Sigortacılık konusunda dikkat edilmesi gereken ve sözleşmenin önemine dikkat çeken Doğan, "Sigorta yapılırken sözleşmeler önemlidir. Sözleşmede ne varsa onlar kapsam dahilindedir. Onun için sözleşmelerin içerikleri konusu iyi bilinmeli, incelenmelidir" dedi.
    Quick Sigorta Temsilcisi Şentürkler Sigorta Sahibi Sadettin Şentürk'te sigortacılık konusunda yaşananlar konusunda bilgiler verdi.
    Konferans sonrasında öğrencilerden gelen soruların da cevaplandığı konferansta, QUİCK Sigorta tarafından Domaniç Hayme Ana MYO adına açılan Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümündeki öğrencilerin uygulama yapabilmelerine imkan sağlayan uygulama amaçlı, "Birebir Sigorta Acentesi programı"  ile uygulamalar da yapıldı.
    Doğan, Ouick Sigorta tarafından Domaniç Hayme Ana MYO açılarak hizmetine sunulan "Birebir Sigorta Acentesi Programı"  ile öğrenciler sigorta acentelerinin kullandığı sistemi aynen uygulamalı olarak kullanarak öğrenecekler" dedi.
    Doğan ve Şentürk, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık öğrencilerinin öğrenmek maksatlı her zaman kendilerinden yardım alabileceklerine belirterek, staj yapmak isteyen öğrencileri de kapılarının açık olduğunu söylediler.  
    Konferans sonrası MYO Müdür Yardımcısı Öğr.Grv. İlker Vural  ve Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı Dr. Öğr.Grv. Filiz Yüksel tarafından Bülent Doğan ve Sadettin Şentürk'e verdikleri bilgilerden dolayı teşekkür ederek, teşekkür belgesi takdim edildi.
    Müdür Yardımcısı Öğr.Grv. İlker Vural, öğrencilerimizin uygulama yapabilmesine imkan sağlamak için "Birebir Sigorta Acentesi Programı"  okulumuz adına açan Quick Sigorta ve Quick Sigorta Acenteler ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Halil Alaeddinoğlu'na destek veren Tavşanlı Sigorta Sahibi Bülent Doğan'a ve Domaniç  Şentürkler Sigorta Sahibi Sadettin Şentürk'e teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz için gerçekten çok güzel bir imkan sundular dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2019, Pazartesi