Domaniç Hayme Ana MYO‘dan Sahvet ERTÜRK‘e Tebrik Ziyareti

DOMANİÇ HAYME ANA MYO'DAN ERTÜRK'E TEBRİK ZİYARETİ

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğr.Grv. A.Bülent Gül, Öğr.Grv. Salih Aytemur ve MYO Sekreteri Ali Gezer ile birlikte yeniden Domaniç belediye başkanı seçilen Sahvet Ertürk'e tebrik ziyaretinde bulundular.

                MYO Müdürü Öğr.Grv. A. Bülent Gül, yeniden seçilen Belediye Başkanı Sahvet Ertürk'ü tebrik ederek, Domaniç'in ihtiyacı olan güzel hizmetlerde bulunmasını temennisiyle seçildiği yeni dönemde MYO adına başarılar diledi.

                MYO ve MYO'nun gelişmesi konusunda yapılanlar konusunda bilgi veren Gül, Domaniç adına yapılması gerekenler konusunda Domaniç Hayme Ana MYO olarak her zaman işbirliği ve üzerine düşenleri yapmaya hazır olduğunu ifade etti.

                Gül, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafında çıkarılan Kapak konusu Domaniç olan DPÜ Yaşam dergisini takdim etti.

                Başkan Sahvet Ertürk MYO Müdürü Gül'e teşekkür ederek, yeni dönemlerinde Domaniç için daha güzel hizmetler için çalışacağını, bu dönem imkanlarının kendileri açısından daha elverişli olduğunu söyledi.

                Ertürk ve Gül, Domaniç Hayme Ana MYO'nun gelişmesi için önemli olan Kredi Yurtlar Kurumunun ilçeye kazandırılması için neler yapılması konusunda da görüş alışverişinde bulundular.

 

Son Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, Çarşamba