Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekoklu Yeni Öğrencilerini Karşılamaya Hazır

Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekoklu Yeni Öğrencilerini Karşılamaya Hazır

                Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 2 Ekimde 2023-24 Eğitim Öğretim yılına başlıyor. Yeni Eğitim Öğretim Yılı ile ilgili açıklama yapan DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Sezayi Özten, eğitim öğretim yılı ile ilgili hazırlıklarını tamamladıklarını, 2 Ekim’de Domaniç Hayme Ana MYO’da eğitimlerin başlayacağını bildirdi.

                Müdür Özten, 2023-24 Eğitim Öğretim yılında Domaniç Hayme Meslek Yüksekokulu’na 152 kontenjanın tamamının dolduğunu ancak bazı öğrencilerin kayıtlarını yapmadığını belirterek, bu yıl okulumuzu kazanan 152 öğrenciden 143’ünün kayıt yaptırdığını, geçen yıl mezun verdikten sonra ayrıca 109 aktif öğrencinin bulunduğunu,  kayıtlı bulunan toplam 252 öğrenciden tahminen 225 ‘inin aktif olarak Domaniç Hayme Ana MYO’da  bu dönem eğitim öğretim göreceğini, kayıt yenileme, ders seçme ve kesinleştirme işlemlerinin 25 -29 Eylül tarihleri arasında son erdiğini, mazeret kayıtlarıyla sayının daha da artabileceğini ifade etti.

                ÖĞRENCİLERİMİZ BİRER KÜLTÜR ELÇİMİZDİR   

                Özten, öğrencilerin Domainiç ve MYO'nun birer tanıtım elçileri olduğunu kaydederek; “Meslek Yüksekokulu olarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Okul idaremiz ve öğretim elemanlarımız öğrencilerimizle iletişim halindeler ve onlara her türlü yardımı yapıyorlar.  Öğrencilerimiz için gereken her türlü imkan sunulmaktadır. Onların ülkesine katma değer  katan, vatanını seven, kalitelieğitim anlayışımızla  donanımlı bireyler olarak yetiştirmek en önemli hedefimizdir. Her zaman olduğu gibi Domaniçliler, yeni gelen öğrencilerimize sahip çıkarak gereken misafirperverliğini gösterecektir. Domaniçlilerin misafirperverliğinden memnun öğrencilerimiz aynı zamanda ilçemizin birer kültür ve tanıtım elçisi olarak tanıtımına katkısağlayacaktır.“ dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2023, Cuma