Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman KIZILTOPRAK:

“ÖNCELİĞİMİZ ÖĞRENCİLERİMİZ,  EĞİTİM KALİTEMİZ VE AKADEMİK BAŞARILARIMIZ”

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Rektörü Prof.Dr. Süleyman Kızıltoprak, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu’na ziyarette bulunarak okulda incelemelerde bulundu.  Domaniç Hayme Ana MYO akademik ve idari personeli ile bir araya gelen ve Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sezayi Özten’den bilgiler alan Rektör Kızıltoprak, “Önceliğimiz öğrencilerimizdir. Eğitim kalitemiz ve akademik başarılarımızdır. Bunları sağlamak için her türlü desteği vereceğiz.” dedi.

Eğitim kalitesini öneminin altını çizen Rektör Kızıltoprak, Üniversitemizin de, Domaniç Meslek Yüksekokulu’nun da akademik kalitesinin, başarısının daha ötelere taşınması için elbirliğiyle çalışacağız, her türlü desteği vereceğiz” dedi.

TOPLUMA ÖRNEK OLMANIZI İSTİYORUM

Domaniç Hayme Ana MYO’nu inceleyen Rektör Kızıltoprak, meslek yüksekokulunu ve Domaniç’i beğendiğini ifade ederek okulun daha iyi eğitim ve ortamı için gereken ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

Akademik ve idari personelle tanışan ve sohbet eden Rektör Kızıltoprak, kurumumuzu temsil etme bilinciyle sizlerden bütün davranışlarınızla topluma örnek olmanızı istiyorum şeklinde konuştu.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Sezayi Özten meslek yüksekokulunu ve Domaniç’i tanıtıcı bilgiler vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Kızıltoprak, meslek yüksekokul ziyaretinden sonra Domaniç Kaymakamı M. Furkan Okumuş ile Belediye Başkanı Sahvet Ertürk’e de nezaket ziyaretlerinde bulundu.

 

,

Son Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2023, Çarşamba