Yükseköğretim Kurumu Başkanlığı Tarafından Mekanda Erişim Konusunda Okulumuza Turuncu Bayrak ve Belgesi

Yükseköğretimde öğrenim gören engelli öğrencilerin fiziksel mekânlara, eğitsel imkânlara ve sosyo-kültürel faaliyetlere erişimleri konusunda farkındalık yaratmak ve iyi uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla Engelsiz Üniversite Ödülleri ilk defa 2018 yılında verilmeye başlanmış ve Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuz MEKANDA ERİŞİM konusunda TURUNCU BAYRAK almaya layık görülmüştür. YÖK tarafından verilen Turuncu Bayrak ve Belgesi Rektörümüz Prof. Dr. Kazım UYSAL tarafından okulumuza, yapılan törenle teslim edilmiştir. Törende Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla BATUR, Meslek Yüksekokulu Yöneticilerimiz ve personeli de katılmışlardır.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021, Çarşamba